Το jamjar.gr και η Younique Lab συνεργάζονται με στόχο την διάθεση ποιοτικής πλεκτής τσάντας

Η Younique Lab, με αφορμή το νέο της κατάστημα Boutique Shop & Seminars, Ρόμβης 20 στο Σύνταγμα, αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της ξεκινώντας μια μεγάλη συνεργασία με το πρώτο και μεγαλύτερο ηλεκτρονικό marketplace χειροποίητων ειδών στην Ελλάδα, το jamjar.gr.

Στην Younique Lab δημιουργούμε αξεσουάρ πλεκτής τσάντας επιλέγοντας για τα προϊόντα μας τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας παραγωγής σε επίπεδο υλικών αλλά και σχεδιασμού. Μέσα από τα σεμινάριά μας, αλλά και με την χρήση των υλικών μας, οι δημιουργίες των πελατών μας έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία! Τόσο στον αισθητικό τομέα όσο και σε επίπεδο κατασκευής φτάνουν και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η Younique Lab και το jamjar.gr θέλοντας να στηρίξουν αυτές τις προσπάθειες διευκολύνουν την πρόσβαση στο marketplace του jamjar.gr και όχι μόνο! Το jamjar.gr δίνει στους πελάτες της Younique Lab τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για την προώθηση και την πώληση προϊόντων online και όταν είναι έτοιμοι να ασχοληθούν επαγγελματικά, να έχουν ένα ξεχωριστό εκπτωτικό πακέτο συνδρομής στο jamjar.gr μόνο για αυτούς!

Επιπλέον, οι δημιουργοί του jamjar που επιθυμούν να προμηθευτούν υλικά για την δημιουργία πλεκτής τσάντας, θα έχουν έχουν σημαντικές εκπτώσεις σε ότι επιλέξουν!!!

Κρατήστε θέση στα σεμινάριά μας ή ζητήστε πληροφορίες: 2103247839, 2121056028

Close
Navigation
Close

My Cart

Viewed

Recently Viewed

Close

Categories