Στο εργαστήριο της Younique Lab δουλεύουμε για εσάς! Οποιαδήποτε κατασκευή από γνήσιο δέρμα, συνθετικά υλικά (μόνο για χονδρική) ή/και φυσικό φελλό μπορείτε να μας την ζητήσετε! Είτε έχετε διαθέσιμο πατρόν, είτε όχι. Μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή μιας τσάντας, ενός αξεσουάρ ή άλλων κατασκευών κατόπιν παραγγελίας! Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε μαζί μια προσφορά που θα σας καλύπτει και θα μπορείτε να παραλάβετε στα χέρια σας το δικό σας προϊόν! Unbranded ή και με το δικό σας brand! Επίσης, η Younique Lab έχει και δικά της σχέδια που μπορεί να σας προτείνει!

Στείλτε μας το αίτημά σας εδώ: info@youniquelab.gr
Ιδανικά, συμπεριλάβετε φωτογραφίες, διαστάσεις και ότι άλλο θεωρείτε χρήσιμο.

[vc_row el_class=”margin-bottom-30 margin-top-50″][vc_column css=”.vc_custom_1446780901682{margin-top: 20px !important;margin-bottom: 30px !important;}”][vc_tta_accordion][vc_tta_section hr=”” title=”ΣΤΑΔΙΟ 1: ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΑΝΑΓΚΩΝ” tab_id=”1486872137087-016ea9df-b9f5″][vc_column_text]Μπορούμε μαζί να σχεδιάσουμε ένα τέλειο προϊόν για εσάς! Αντικαταστήστε προϊόντα που ήδη δουλεύετε ή ζητήστε μας να σχεδιάσουμε εμείς για εσάς εντελώς νέα![/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section hr=”” title=”ΣΤΑΔΙΟ 2: ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ/ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΤΡΟΝ” tab_id=”1486872137128-1ceefe74-6655″][vc_column_text]Στείλτε μας τα δικά σας σχέδια ή φωτογραφίες και θα προχωρήσουμε σε σχεδιασμό και νέα παραγωγή πατρόν. Έτσι θα γνωρίζετε περιγραφικά τι προϊόντα θα σας σχεδιάσουμε με αρκετά μεγάλη ακρίβεια.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section hr=”” title=”ΣΤΑΔΙΟ 3: Α. ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ Β. ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ” tab_id=”1486872232192-b27277ee-6a22″][vc_column_text]Α. Παραγωγή δείγματος:

Το πρώτο ακριβές αντίγραφο του προϊόντος σας είναι έτοιμο! Μπορείτε να το πιάσετε στα χέρια σας και με βάση αυτό να διαλέξετε χρώματα και είδη υλικάν και μεταλλικών και να μας κάνετε την τελική σας παραγγελία!

Β. Παραγωγή προϊόντων:

Η πρώτη γενιά προϊόντων σας είναι είναι έτοιμη να σας αποσταλεί! Στην Younique Lab θα φροντίσουμε ώστε να παραλάβετε άψογα προϊόντα κατασκευαστικά και ποιοτικά, έτοιμα να τα διαθέσετε στους πελάτες σας! Μπορείτε να επαναλάβετε όποια παρόμοια παραγγελία θέλετε ανάλογα με τις ανάγκες σας! Αλλάζετε χρώματα, υλικά και άλλες παραμέτρους όπως επιθυμείτε![/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row]

Σε κάθε περίπτωση, στείλτε μας μια αναλυτική περιγραφή του τι θα θέλετε να σας κατασκευάσουμε και εξειδικευμένο προσωπικό θα επικοινωνήσει μαζί σας με την πιο απλή και συμφέρουσα για εσάς λύση!

Navigation
Close

My Cart

Viewed

Recently Viewed

Close

Categories