Ας συστηθούμε! Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που μας αρέσει να δημιουργούμε και να ωθούμε και τους άλλους ανθρώπους να δημιουργούν. Η χειροτεχνία είναι ένα σημαντικό μέσο έκφρασης. Μέσω αυτής της ιστοσελίδας σας παρέχουμε όλα τα υλικά που βρίσκουμε στην αγορά και μπορούν να σας φανούν χρήσιμα, κυρίως για κατασκευή τσάντας, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ μπορεί να θελήσετε να κατασκευάσετε. Πολλά από αυτά είναι χειροποίητα και φτιάχνονται ανά παραγγελία. Σε κάθε περίπτωση προσπαθούμε να έχουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς και την πιο πλήρη και άμεση εξυπηρέτηση, ώστε όπου κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και τον κόσμο να έχετε πρόσβαση σε όσο το δυνατόν περισσότερα υλικά/στοιχεία ώστε να εκφράζεστε όπως ακριβώς θέλετε, χωρίς τεχνικούς περιορισμούς στην φαντασία σας. Οι κωδικοί μας συνεχώς ανανεώνονται. Επισκεφτείτε το e-shop μας και αποκτήστε ότι θέλετε με λίγα κλικ. Ακόμα κι αν δεν βρείτε κάτι, ζητήστε το μέσω της φόρμας επικοινωνίας και θα κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο για να σας εξυπηρετήσουμε. Σας καλούμε κι εσάς να μοιραστείτε το όραμά μας για πιο εύκολες χειροτεχνίες. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!
Κάνοντας μια παραγγελία από εμάς θα πρέπει να γνωρίζετε:
Όλα μας τα προϊόντα φτιάχνονται επί παραγγελία ειδικά εσάς. Δεν υπάρχει έτοιμο στοκ και λύσεις ιδανικές για όλους. Κάθε παραγγελία την αντιμετωπίζουμε ως ιδιαίτερη και προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια προκειμένου να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι όταν θα την παραλάβετε. Για αυτό τον λόγο ο χρόνος επεξεργασίας κάθε παραγγελίας και κατασκευής των προϊόντων που θα μας ζητήσετε μπορεί να είναι από 1 μέχρι 6 εργάσιμες ημέρες.
Τρόποι πληρωμής κατά την παραγγελία:
1) Με μετρητά ή κάρτα στη εργαστήριό μας.
2) Με τους παρακάτω τρόπους μέσω του e-shop μας:

3) Με απευθείας κατάθεση (όχι μεταφορά από άλλη τράπεζα) στους παρακάτω λογαριασμούς κατόπιν συνεννόησης:
Τράπεζα Πειραιώς
Δικαιούχος: Νάσιου Νικόλαος
Αρ.Λογαριασμού: 5032-050979-081
IBAN: GR62 0172 0320 0050 3205 0979 081
Αιτιολογία: Αριθμό παραγγελίας ή επωνυμία ή το όνομά σας
Τράπεζα Εθνική
Δικαιούχος: Νάσιου Νικόλαος
Αρ.Λογαριασμού: 14000361700
IBAN: GR2101101400000014000361700
Αιτιολογία: Αριθμό παραγγελίας ή επωνυμία ή το όνομά σας
Τράπεζα Alpha Bank
Δικαιούχος: Νάσιου Νικόλαος
IBAN: GR5801403400340002002007595
Αιτιολογία: Αριθμό παραγγελίας ή επωνυμία ή το όνομά σας

Σε περίπτωση πληρωμής με κατάθεση, ενημερώστε μας τηλεφωνικά ή με email στο sales@youniquelab.gr στέλνοντας το καταθετήριο για την πιο άμεση εξυπηρέτησή σας.
*** Για οποιαδήποτε χρήση του συγκεκριμένου ιστότοπου θα πρέπει να γνωρίζετε και να αποδέχεστε πλήρως τους Όρους Χρήσης.

Navigation
Close

My Cart

Viewed

Recently Viewed

Close

Categories